Trupi mbushës Gjej prodhues online

2 Trupi mbushës
Eksportues
2 Trupi mbushës
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Trupi mbushës (2)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Trupi mbushës, Paketim i strukturuar, Tabaka transferimi në masë, Mbështetëse rritjeje, Shpërndarës lëngjesh, Rrjeta mbështetëse
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Me një përvojë me më shumë se 100 vjet në furnizimin e konsumatorëve industrial, Rauschert është një partner kompetent për ju, gjithashtu! Me një total...
Produktet: Trupi mbushës, Pjesët qeramike të grykës derdhëse, Pjesë plastike teknike, Lidhjet plastikë – metal, Disqe izolues, Qeramikë zirkonoksidi
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim