Pjesë rrotulluese CNC Gjej prodhues online

8 Pjesë rrotulluese CNC
Eksportues
8 Pjesë rrotulluese CNC
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pjesë rrotulluese CNC (8)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë rrotulluese CNC, Mbajtëse distance, Ingranzhe alumini, Bullona distance, Këllëfë distance, Ingranazhe rottullues mekanike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë rrotulluese CNC, Elementë makinerish, Unaza fiksuese, Rondele sigurie, Bulona me kokë sferike, Boshte me dy nyje, Përpunimi i pagës
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë rrotulluese CNC, Përbërës hidraulikë, Pjesë freze CNC, Trajtim I sipërfaqeve, Pjesët e valvulës, Grupet per ndertimin e pjeseve
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë rrotulluese CNC, Ngjitës, Përbërës hidraulikë, Piston, Blloqe hidraulike, Pjesë metalike preçizioni, Këllëf për dhëmbë, Pjesë motorri
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Pjesë rrotulluese CNC, Ndërtimi i veglës së punës, Përpunimi i pagës, Vegël gdhendëse, Vegla për profile, Pjesë freze CNC, Vegla speciale
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Pjesë rrotulluese CNC, Ingranzhe alumini, Valvula vaji, Bashkime me ngjitje, Pjesë të harkuara, Pjesë freze CNC, Ingranazhe fikse, Pjesët rrotulluese
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Pjesë rrotulluese CNC, Mbajtëse distance, Pjesë plastike teknike, Pjese plastike te punuara ne torno, Pjesë plastike, Shufra PTFE
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë rrotulluese CNC, Pjesë plastike të përforcuara me fibra qelqi (GRP), Profil - GFK, Përpunimi i pagës, Pjese plastike te punuara ne torno
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim