KS Drehtechnik Sauerland GmbH

Produktet dhe shërbimet e KS Drehtechnik Sauerland GmbH (25)

Pjesë rrotulluese CNC
Pjesë freze CNC
Ingranazhe rottullues mekanike
Elementë për tavane të varur
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pjesët rrotulluese
Këllëfë distance
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Elemente mbërthimi
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Ingranzhe alumini
Tapa për kullimin e vajit
Valvula sigurie
Distancator prej metali
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Elementë me precizion

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Illingheimer Strasse 33
59846
Sundern - Amecke
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1988
Administrimi
Björn Kaldewei
Punonjës
22