Vegla pune Gjej prodhues online

15 Eksportues
12 Prodhues
3 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Vegla pune (15)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pompa këmbe, Vegël gdhendëse, Lama, Disqe sharre, Gërshërë kabllosh, Pompa dore, Pompa motorri, Pompa me bateri, Prerës menteshe, Hapës vrimash
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Karrocë veglash pune, Çekiçë, Kartuça, Koka trapani, Daltë dore, Bishta veglash, Çekiç gome, Bankë pune, Mistri, Spatula gipsi
Furnizuesi   Germany   Azia Afrika Evropa
Produktet: Vegla pune, Profilet e suvasë, Makineri për spërkatje llaçi, Profile kendesh, Makineri lime, Pompa me mastar, Bojëra për ambiente të jashtme
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Mbajtëse kabllosh, Pajisje për tubacione dhe puseta, Shkallë teleskop, Rafte, Shkallë vertikale për kafaze ashensori, Tela te thurur, Shkallë alumini
Furnizuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Sy magjik dere, Shkallë teleskop, Rezervuar me ajër të kompresuar, Sprucator boje, Bankë pune, Sharrë rrethore, Zmerilues, Vegla me shumë përdorime
Prodhuesi   Austria   Evropa
Produktet: Dalta, Pyka për prerje pemësh, Çekiçë, Thika kasapi, Thika për gatim, Lapsa zdrukthtari, Daltë dore, Kaçavida, Thikë për prerje kabulli, Dara hekuri
Furnizuesi   Germany   Evropa
Produktet: Skela për puseta, Aspiratorë tymi, Skela pune, Pajisje për tubacione dhe puseta, Shkallë teleskop, Parapete sigurie për puseta
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje pëzierëse dhe mikser, Trapan toke, Sharrë zinxhiri, Ngrohëse tarracash, Gërshërë me benzinë, Çengel motori, Sharrë rrethore për dru
Prodhuesi   Finland   Në të gjithë botën
Produktet: Takëme zgare, Sharra, Mulli erëzash, Thika djathi, Lopat bore, Tërhollësa petësh, Pjata fundore plastike, Mprehëse për thika, Thika për gatim
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Sisteme armatimi, Skeleti, Pllaka me shtresa, Armatura tavanesh, Shirita armatimi, Armatura muresh, Armatura betoni