Fizioterapi dhe ortopedi Gjej prodhues online

6 Fizioterapi dhe ortopedi
Eksportues
6 Fizioterapi dhe ortopedi
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Fizioterapi dhe ortopedi (6)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Fasho mbështetëse, Këpucë ortopedike, Orteza për legenin, Fasho sportive, Fashë, Sholla, Orteza për gju, Orteza për këmbë, Fasho kyçesh
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Qese për urinë, Pajisje riaftësimi, Jastek antidekubit, Artikuj rehabilitimi, Karrige WC, Bastun, Paterica, Qeska me infuzion, Shina gishtash
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Çorape udhëtimi, Geta, Veshje kompresioni
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mikser laboratori, Xhama mbulues, Përzjerësa magnetikë, Pipeta volumentrike, Dhomëza për numërimin e gjakut, Shishe, Kronometrat, Poçe volumetrike
Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Sharra kockash, Kapse bashkuese, Kapëse për plagë, Instrumente kirurgjike, Proteza shpatulle, Pajisje mjekësore, Laparoskop, Impiante ligamentesh
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Bateri për traktorë kopshtarie, Bateri për pajisje kopshtarie, Bateri te konfeksionuara, Bateri, Bateri për karroca me rrota, Bateri për motor
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim