Bauerfeind AG

Produktet dhe shërbimet e Bauerfeind AG (21)

Veshje kompresioni
Orteza
Fasho sportive
Fasho për këmbë
Orteza për gju
Orteza për këmbë
Orteza për legenin
Sholla
Këpucë ortopedike
Fasho kyçesh
Fasho për supet
Orteza për duart

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Weißendorfer Strasse 5
07937
Zeulenroda
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1929
Administrimi
Prof. Hans B. Bauerfeind