Trapa me fileta Gjej prodhues online

5 Trapa me fileta
Eksportues
5 Trapa me fileta
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Trapa me fileta (5)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Trapa me fileta, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Pllaka prerëse me rrotullim, Koka trapani, Freza për metale të forta, Vegla speciale
Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Trapa me fileta, Shpues me nivele, Punto shpuese, Rripa metalikë, Punto shpimi, Trapan magnetik, Makineri shpuese aksiale, Shpues spiral
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Trapa me fileta, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Punto shpuese, Freza për metale të forta, Vegla pune për ngulitje, Freze, Prerës profili
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Trapa me fileta, Punto druri, Trapan betoni, Koka trapani, Punto xhami, Turjelë, Punto e gjate, Punto druri spirale, Makineri prerëse, Shpues spiral
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Trapa me fileta, Ingranazhe mulliri me celik spezial, Ngjitës, Shpues me nivele, Pjesët e llakosura CNC, Disk sharre prej metali të temperuar
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim