Spedicione dhe transporte Gjej prodhues online

3 Eksportues
2 Ofruesit e shërbimeve
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Spedicione dhe transporte (3)

Ofruesit e shërbimeve   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Spedicione dhe transporte, Transporte detare, Transporte të mallrave të rrezikshme, Shërbime të ngarkesave ajrore, Transporte të ngarkesave të rënda
Ofruesit e shërbimeve   Austria   Evropa
Produktet: Spedicione dhe transporte, Ndërmjetësime ngarkesash, Shërbime transporti evropian, Transporte mallrash
Furnizuesi   Austria   Evropa
Produktet: Kontejner, Ndërtesë kontenierësh, Kontejner zyre, Kontejner i përdorur, Kontejner me qira, Kontejnerë sanitarë, Kontenier deti, Kontenier magazine
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim