Panalpina World Transport AG

Produktet dhe shërbimet e Panalpina World Transport AG (14)

Shërbime transporti evropian
Transporte detare
Transporte speciale
Transporte detare
Transporte të ngarkesave të rënda
Transporte të mallrave të rrezikshme
Logjistikat e transportit
Transporte mallrash
Shërbime logjistike
Konteinerë transportues
Shërbime të ngarkesave ajrore
Spedicione dhe transporte

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Eichstrasse 50
8152
Glattbrugg
Zvicër
Lloji i biznesit
Ofruesit e shërbimeve
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9002
Themelimi
1895
Punonjës
12000