Makineri-CNC Gjej prodhues online

13 Eksportues
12 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Makineri-CNC (13)

Prodhuesi   Belgium   Evropa
Produktet: Makineri veglash, Frezë vertikulare, CNC-Trapan, Qendra të përpunimit me shpejtësi të lartë, Torno CNC, Qendra makinerie CNC, Vegla makinerie CNC
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri veglash, Makina smeriluese-CNC, Makineri smerilimi universale, Vegla makinerie CNC, Makineri- dhe paisje, Makina CNC për smerilim veglash
Prodhuesi   Spain   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri veglash, Makineri EDM, Vegla makinerie CNC, Makineri me shkarkim elektrik-CNC, Makineri EDM, Makineri të gërryerjes së telave
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri veglash, Makineri grihëse, Makineri petezuese, Vegla preçizimi, Prerës specialë, Ingranazh i gjatë, Makineri copëtuese, Makineri bluarje
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri veglash, Qendra speciale të përpunimit, Makineri EDM, Vegla makinerie CNC, Makineri me shkarkim elektrik-CNC, Makineri EDM
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: makineri për përpunimin e drurit, Makineri lime, Makineri veglash, Makina smeriluese-CNC, Makineri për fërkimin e qosheve, Makineri furçash
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makina për smerilim filetosh, Makina për frezim-smerilim fundor, Makineri lime, Makina smeriluese për pjesë të brendshme cilindrike
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Vegla për përpunimin e tubave, Makineri përpunimi tubash, Kthyes këndorë, Kthyes tubash, Makineri për kharkimin e llamarinës
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji motori, Mekanizëm i dhëmbëzuar, Rregullator ndihmës, Sisteme automatizimi, Frezë vertikulare, Komandim ndihmës, CNC-Makineri portal
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba të derdhur, Fletë të prera, Tub çeliku të përkulur, Grupe montimi, Kthyes tubash, Sherbime Mbrehjeje, Reduktimi i fundoreve të tubit
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim