Pedrazzoli IBP SpA

Produktet dhe shërbimet e Pedrazzoli IBP SpA (10)

Makineri frezë (BROWN SN 255 MRM)
Makineri për harkimin e tubave
Makineri për harkimin e tubave (BEND MASTER 42 IMS)
Makina për prerje tubash (PERRIS 350)
Sharra me shirit metalik (BROWN SN 340)
Sharra me shirit metalik (BROWN SN 350 AP-CN)
Sharrë me kuti (BROWN 250)
Sharrë me kuti (BROWN 300)
Makina për përpunimin e fundeve të tubit (STERN 160 IMS)
Makineri përkulje tubash CNC (ORBITER 18 IMS)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Viale Pecori Giraldi, 51/53
36061
Bassano del Grappa (VI)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën