Pjesë formash të gomuara Gjej prodhues online

5 Eksportues
4 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pjesë formash të gomuara (5)

Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë formash të gomuara, Komponentë spërkatje prej gome, Mekanizma inoksi, Dyer dhomash pastrimi, Sete oxhaku, Dollapë 19-inch, Tavolinë operacioni
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë formash të gomuara, Pjese plastike te punuara ne torno, Vula gomë-metal, Guarnicione PTFE, Guarnicione të sheshta, Pjese plastike te kthyera
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë formash të gomuara, Profile këndore, Pjesë silikoni të formuara, Profile me shkumë silikoni, Kordonë, Profile për mbrojtjen e këndeve
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë formash të gomuara, Unaza hermetike, Vijëzues, Izolant në formë shufre, Guarnicione unazore, Guarnicione PTFE, Guarnicione të sheshta
Furnizuesi   Austria   Evropa
Produktet: Pjesë formash të gomuara, Avullues me zhytje, Këmbë makinerie, Këmbë të rregullueshme, Lidhje gomë-metal, Elemente sustash
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim