Kërkesa për miniera Gjej prodhues online

3 Kërkesa për miniera
Eksportues
3 Kërkesa për miniera
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Kërkesa për miniera (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Furça tenxheresh, Furça të rrumbullakëta, Furça për pastrim, Makineri furçash, Furça veglash, Furça të gjata, Furça me rrip të sheshtë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shpindel me shpejtesi te larte, Kushineta, Teknologji motori, Teknika e mekanizmave, Depozitë zarash, Kushineta sferike, Kushinetë cilindrike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Elementë makinerish, Boshte teleskopike, Njësi ushqyese, Shufra pistoni, Shufra shpimi, Boshte rrotullues, Xhunta, Bulona me sfera
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim