Pjesë të harkuara Gjej prodhues online

4 Pjesë të harkuara
Eksportues
4 Pjesë të harkuara
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pjesë të harkuara (4)

Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Pjesë të harkuara, Ndërtimi i veglës së punës, Vegël gdhendëse, Volgmatrijzen, Thika të dhëmbëzuara, Pjesë makinerish, Shponjës diametri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Unaza fiksuese, Pjesë për stampimin e pjesëve të harkuara, Unaza mbërthyese, Kunja kopile, Doreza teli, Doreza kovash, Unaza teli
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Pjesë të harkuara, Pjesë freze CNC, Shufra krevati, Këmbë tavoline, Kapak mobiliesh, Karrige, Aksesorë druri, Pjesë mobiliesh
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Pjesë të harkuara, Ingranzhe alumini, Valvula vaji, Bashkime me ngjitje, Pjesë freze CNC, Ingranazhe fikse, Pjesë rrotulluese CNC, Pjesët rrotulluese
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim