Hoselmann Stahl GmbH

Produktet dhe shërbimet e Hoselmann Stahl GmbH (25)

Seksione kanalizimi
Mjetet prej celiku
Tuba çeliku
Llamarina çeliku
Çeliqe me cilësi
Konstruksione hekuri
Fletë çeliku
Inoks
Tuba çeliku të profiluar
Shufra peliku
Profile çeliku
Pjesë llamarine e përkulshme

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ludwig-Barnay-Strasse 8
30175
Hannover
Germany
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
Azia
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
Themelimi
1928
Administrimi
Axel Bollinger
Andreas Lippmann
Peter Kolz
Punonjës
70