Punime me rrotullim Gjej prodhues online

3 Punime me rrotullim
Eksportues
3 Punime me rrotullim
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Punime me rrotullim (3)

Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Punime me rrotullim, Ndërtimi i veglës së punës, Përpunimi i pagës, Vegël gdhendëse, Vegla për profile, Pjesë freze CNC, Vegla speciale
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Punime me rrotullim, Formëzim, Tamburë frenash, Pjesë të vazhdueshme derdhëse, Rreth me dhembë e posaçme për klientë, Rrotëza, Sharrim
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Punime me rrotullim, Mbajtëse distance, Pjesë plastike teknike, Pjese plastike te punuara ne torno, Pjesë plastike, Shufra PTFE
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim