ACO Eurobar GmbH

Produktet dhe shërbimet e ACO Eurobar GmbH (20)

Bluarje
Punime me rrotullim
Pjesë të vazhdueshme derdhëse
Tamburë frenash
Kase kushinete
Formë gize me grafit në forme sferike
Formëzim
Pjesë prej gize gri
Ingranazhe paneli
Goma me zinxhire
Rrotëza
Rreth me dhembë e posaçme për klientë

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Hohenecker Strasse 5
67663
Kaiserslautern
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Afrika
Evropa
Certifikatat
DIN EN 1561/1563
Themelimi
1898
Administrimi
Martin Behr
Bernd Gründemann
Punonjës
220