Materiale për çati Gjej prodhues online

4 Materiale për çati
Eksportues
4 Materiale për çati
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Materiale për çati (4)

Prodhuesi   Austria   D-A-CH
Produktet: Mbulesa për fasadë, Tjegulla, Oxhaqe, Tulla, Arkitrarë, Shtruese, Gurë ndërtimi, Llaçe murature, Tavane me tulla, Tjegulla fasade
Prodhuesi   Finland   Në të gjithë botën
Produktet: Qese llaçi, Shtresa izolimi çatie, Sisteme izolimi për muret e jashtëm, Materiale termoizolues, Elemente ndërtimi, Panele me shkumë të ngurtë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Materiale për çati, Izolime për fasadë, Shirita sfungjeri, Materiale ndërtimi & materiale ndërtimi, Materiale termoizolues
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Materiale për çati, Pllaka zgare për mbrojtjen e barit, Pllaka mikrotitrimi, Enë sterilizimi, Maja pipetash, Pipeta, Levë, Fishekë plastikë
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim