Pajisje dhe robotikë Gjej prodhues online

213 Pajisje dhe robotikë
Eksportues
205 Pajisje dhe robotikë
Prodhues
8 Pajisje dhe robotikë
Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisje dhe robotikë (213)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kllapa dere, Avullues me zhytje, Mbajtës për sisteme trajtimi, Cilindër ndalimi, Ndarja me fikje, Absorbues të goditjeve hidraulike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Fiksues tavanesh, Këmbë makinerie, Këmbë të rregullueshme, Avullues me zhytje per makinerite, Këmbë rrëshqitëse për mobilje, Këmbë pajisjesh
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Copa te reduktuara, Valvula presioni të lartë, Ventil bllokues, Vida, Filtër papastërtish, Rubineta kullimi, Matës, Sifone, Kundërvalvula
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Shina teleskopike, Rondele, Doreza yll, Aksesorët e kabullit, Kapse pupël, Këmbë gome, Këmbë të rregullueshme, Nyje me sferë, Doreza, Dado saldimi
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Doreza T, Doreza yll rrotulluese, Doreza yll kapëse, Doreza që kyçen, Doreza morsete, Nyje dorezash kryq, Vidha me shtrëngim dore, Leva morsete
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Bllokë cilindrash, Cilindra me përdredhje, Intensifikues, Përbërës hidraulike të mengenes, Mengene lëkundëse, Mengene niveli
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Orë matëse, Kunja bllokimi, Lima të rrumbullakëta, Pajisje drejtimi, Plunzher me sustë, Pulexho të dhëmbëzuara, Tavolina matëse, Bulona
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Elementë makinerish, Plunzher me sustë, Vidha gishti, Pulexho, Leva morsete, Doreza kryq, Vidha nyje, Dado të vogla, Doreza yll, Levë perdoruese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
HKS is counted among Europe’s leading manufacturers of expansion joints and hoses. The product range of our company group covers a wide spectrum, from simple...
Produktet: Tuba hidraulik, Tuba-PTFE (fleksibel), Tuba çeliku të pandryshkshëm që përkulen, Kompensatorë- PTFE, Tuba shkarkimi, Flanxha, Kompesatorë gome
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Buton shtypjeje, Doreza makinerie, Doreza plastike, Doreza gjatësore, Doreza, Doreza çeliku të pandryshkshëm, Doreza alumini, Çelës emergjence
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim