Pajisje paketimi Gjej prodhues online

5 Pajisje paketimi
Eksportues
5 Pajisje paketimi
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisje paketimi (5)

Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Pajisje paketimi, Qese barriere, Film tkurrjeje, Paketime transporti, Plastmasë bujqësorë, Film i zgjatur, Celofanë fiksues, Plastmasë mbështjellës
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje paketimi, Teknologji paketimi, Makineri paketimi në qese të rrudhura, Film tkurrjeje, Pajisje për paketim në kuti
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Pajisje paketimi, Teknologji paketimi, makineri për përpunimin e drurit, Sisteme prerjeje, Sharra per vendosjen e pllakave
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje me rreth metalik, Film tkurrjeje, Pajisje për mbështjelljen e paletave, Transportierë me cilindra rrotullues, Udhëzues kartoni
Prodhuesi   Finland   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje paketimi, Teknologji paketimi, Makineri paketimi për produktet ushqimore, Makineri paketimi, Pajisje për mbështjelljen e filmave të zgjatuar
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim