Mobilie për spitale Gjej prodhues online

2 Mobilie për spitale
Eksportues
2 Mobilie për spitale
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Mobilie për spitale (2)

Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Mobilie për spitale, Komponentë spërkatje prej gome, Mekanizma inoksi, Dyer dhomash pastrimi, Sete oxhaku, Dollapë 19-inch, Tavolinë operacioni
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mobilie për spitale, Sisteme telemjekësore, Barrela transortuese për të sëmurët, Sisteme monitorimi për pacientë, Mjete për operacione
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim