Pjesë druri Gjej prodhues online

4 Pjesë druri
Eksportues
3 Pjesë druri
Prodhues
1 Pjesë druri
Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pjesë druri (4)

Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Pjesë të harkuara, Pjesë freze CNC, Shufra krevati, Këmbë tavoline, Kapak mobiliesh, Karrige, Aksesorë druri, Pjesë mobiliesh
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pllaka me vrime, Rimeso, Pllaka hualli, Pllaka akustike, Fasha per buzet e mobiljeve
Furnizuesi   Germany   Evropa
Produktet: Fashatura melamine, Fashatura alumini, Rripa me cepa, Këndore, Kanalina, Profile per mobilje, Fashatura plastike, Fasha per buzet e mobiljeve
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Ndërtimi i veglës së punës, Vegla marangozi, Kthyes tubash, Makineri për kharkimin e llamarinës, Pajisje përkulëse, Boshte të filetuar
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim