Kabllo i sheshtë Gjej prodhues online

3 Kabllo i sheshtë
Eksportues
2 Kabllo i sheshtë
Prodhues
1 Kabllo i sheshtë
Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Kabllo i sheshtë (3)

Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kabllo i sheshtë, Bashkues për punë të rënda, Mbajtëse kabllosh, Fole-IC, Kabllo per frekuenca te larta, Tregues, Pinceta të izoluara
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kabllo i sheshtë, Kabllo mikrofoni, Tubacione automjeti, Kabllo hibrid, Tubacione timoni, Kabllo jo halogjen, Kabëll videoje, Kabllo dhe linja
Prodhuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Kabllo i sheshtë, Kabllo per frekuenca te larta, Tubacione timoni, Kabllo jo halogjen, Kabllo dhe linja, Kabllo elektrike, Instalimet e kabllove
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim