Hekur dhe çelik Gjej prodhues online

17 Hekur dhe çelik
Eksportues
14 Hekur dhe çelik
Prodhues
3 Hekur dhe çelik
Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Hekur dhe çelik (17)

Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri, Llamarinë e hollë
Prodhuesi   Poland   Në të gjithë botën
Produktet: Çelikë të petëzuar, Struktura urash, Konstruksione metali, Ushqim për linjat e jashtme, Fundet e kontenierëve, Profile çeliku
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tela inoksi, Copa te reduktuara, Elemente T, Ushqyes zinku, Shufra çeliku, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj acidit, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj nxehtësisë
Furnizuesi   Austria   Azia Evropa
Produktet: Copa te reduktuara, Elemente T, Ushqyes zinku, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj acidit, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj nxehtësisë, Tuba metalike të sheshta
Prodhuesi   Sweden   Në të gjithë botën
Produktet: Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Seksione kanalizimi, Tuba cilindrik, Tuba metalike, Tuba çeliku
Prodhuesi   France   Evropa
Produktet: Prerje çeliku, Shufra çeliku, Tela të përdredhur, Mjetet prej celiku, Çelikë specialë, Çeliqe për konstruksione me cilësi të lartë, Shufra peliku
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shufra pistoni, Filiqe mesi, Grirje pa qendër, Punë grirëse, Sharrim, Tuba hidraulik, Lustrim, Pjese konike, Tuba cilindrik, Bluarje
Prodhuesi   Sweden   Evropa
Produktet: Shirita metalikë, Çeliqe & produkte çeliku, Çelikë me shirita sustash, Mjetet prej celiku, Susta çeliku, Çelik i sheshtë
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Fasha çeliku, Shirita metalikë, Shirita çeliku, Furrë me transportierë, Shërbimi i klientit, Presa rripi, Mbajtëse rripi
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Thares ajri me presion (kompresor), Njësi servisi për ajër të presuar, Kompresorë ajri, Kompresor stacionar, Kompresor dental, Kompresorë