Schenk Stahl GmbH

Produktet dhe shërbimet e Schenk Stahl GmbH (19)

Çeliqe me cilësi
Fletë çeliku
Inoks
Shufra peliku
Tela inoksi
Copa te reduktuara
Elemente T
Tuba metalike
Aliazhe nikeli
Rekorderi këndore prej çeliku inoks
Shufra çeliku
Tub çeliku të përkulur

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Wiesenstrasse 85
41460
Neuss
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1986
Administrimi
Peter F. Schenk
Frederic Schenk
Punonjës
8