Punto speciale Gjej prodhues online

4 Punto speciale
Eksportues
4 Punto speciale
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Punto speciale (4)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Punto speciale, Punto druri, Trapan toke, Këmbaleca për turriela, Shpues me nivele, Freza druri, Punto kunjash, Vegla pune për ngulitje
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Punto speciale, Punto druri, Trapan betoni, Koka trapani, Punto xhami, Turjelë, Punto e gjate, Punto druri spirale, Makineri prerëse, Shpues spiral
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Punto speciale, Ingranazhe mulliri me celik spezial, Ngjitës, Shpues me nivele, Pjesët e llakosura CNC, Disk sharre prej metali të temperuar
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Punto speciale, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Vegla pune për ngulitje
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim