Inovatools Eckerle & Ertel GmbH

Produktet dhe shërbimet e Inovatools Eckerle & Ertel GmbH (50)

Vegla preçizimi
Shpues spiral
Punto
Turjelë
Vegla pune për metale të forta
Freza për metale të forta
Vegla speciale
Trapa me fileta
Freza me bosht
Vegla pune për përpunimin e detaleve
Vegla karabiti
Pjesët rrotulluese

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Im Hütteltal 3
85125
Kinding
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1990
Administrimi
Georg Eckerle
Ditmar Ertel
Punonjës
150