Xhunta Gjej prodhues online

8 Xhunta
Eksportues
8 Xhunta
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Xhunta (8)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Xhunta, Elementë makinerish, Unaza fiksuese, Rondele sigurie, Bulona me kokë sferike, Boshte me dy nyje, Përpunimi i pagës, Gjilpërë me kokë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Xhunta, Bashkues magnetikë, Pompë ushqimore, Pompa, Pompa nxjerrëse, Pompa shkarkuese, Gominë izolimi, Pompa me rritje presioni, Pompa kimike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Xhunta, Elementë makinerish, Boshte teleskopike, Njësi ushqyese, Shufra pistoni, Shufra shpimi, Boshte rrotullues, Bulona me sfera
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Xhunta, Elementë makinerish, Unazë, Sisteme pozicionimi, Linjäraxlar, Pozicioni i shinave, Kushineta lineare me sfera, Qarkullimi i sferës
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Xhunta, Shina teleskopike, Linjäraxlar, Pozicioni i shinave, Montimi i profilit të shinave, Guida specifike për klientë, Qarkullimi i sferës
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Xhunta, Friksion me disqe, Bulona me kokë, Kushineta, Pulexho të dhëmbëzuara, Unazë, Kunja me susta, Mekanizma trapezi, Leva morsete
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Xhunta, Vida hidraulike, Pedale komandimi, Filtër hidraulik, Përbërës hidraulikë, Tuba hidraulik, Pompa, Mekanizëm automjeti, Thupra kontrolli
Prodhuesi   Lithuania   Në të gjithë botën
Produktet: Xhunta, Zinxhirë drejtimi, Goma kermill, Makineri mbjellje, Turjelë zdrukthëtari, Goma me zinxhire, Rrota të dhëmbëzuara
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim