SEGNOR spol. s r.o.

Produktet dhe shërbimet e SEGNOR spol. s r.o. (6)

Unaza fiksuese
Perçina bosh
Perçina qorre
Unaza mbërthyese
Thumba
Rondele sigurie

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Pražská 403
411 18
Budyne nad Ohrí
Czech Republic
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1991
Administrimi
Jarmila Vlková
Punonjës
140