Implantate dhe proteza Gjej prodhues online

5 Implantate dhe proteza
Eksportues
5 Implantate dhe proteza
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Implantate dhe proteza (5)

Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Stabilizim shpine, Fiksuese per kockat, Implante titani, Materiale për zëvendësim kockash, Implante per shtylla kurrizore, Implante dentare
Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Implantate dhe proteza, Sharra kockash, Kapse bashkuese, Kapëse për plagë, Instrumente kirurgjike, Proteza shpatulle, Pajisje mjekësore, Laparoskop
Prodhuesi   Brasil   Në të gjithë botën
Produktet: Implantate dhe proteza, Instrumente kirurgjike, Implante per shtylla kurrizore, Endoproteza, Implante kirurgjikale
Prodhuesi   France   Në të gjithë botën
Produktet: Implantate dhe proteza, Produkte mjekësore, Vida titani, Elementë të farkuar, Pajisje anijesh, Implante titani, Vida me kokë me vrimë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Implantate dhe proteza, Fasho mbështetëse, Këpucë ortopedike, Orteza për legenin, Fasho sportive, Fashë, Sholla, Orteza për gju, Orteza për këmbë
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim