Bakër Gjej prodhues online

3 Bakër
Eksportues
3 Bakër
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Bakër (3)

Prodhuesi   Russia   Në të gjithë botën
Produktet: Bakër, Pluhura rodiumi, Pluhur nikeli, Metale të çmuara, Pluhura argjendi, Pluhura platini, Shufra ari, Pluhura ari, Shufra argjendi, Iridium
Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Bakër, Klorur natriumi (7647-14-5), Qymyr i fortë, Diamante industriale, Alumin, Linjit, Molibden, Gips, Minerale hekuri, Gurë të çmuar
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Bakër, Aliazhe speciale, Shufra argjendi, Materiale për pikim, Fasha tunxhi, Profile tunxhi, Shirita bakri, Tela tunxhi, Tela bronzi, Tela argjendi
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim