MMC Norilsk Nickel

Produktet dhe shërbimet e MMC Norilsk Nickel (27)

Nikel
Bakër
Seleni
Telur
Pluhur nikeli
Argjend
Platin
Paladium
Rodium
Shufra bakri
Iridium

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
22 Voznesensky Pereulok
103009
Moscow
Russia
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1993