Iridium Gjej prodhues online

3 Iridium
Eksportues
3 Iridium
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Iridium (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Iridium, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods, Octadec-1-ene
Prodhuesi   Russia   Në të gjithë botën
Produktet: Iridium, Pluhura rodiumi, Bakër, Pluhur nikeli, Metale të çmuara, Pluhura argjendi, Pluhura platini, Shufra ari, Pluhura ari, Shufra argjendi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Iridium, Tela argjendi, Teknologji sipërfaqesh, Tuba platini, Tuba ari, Element të përgjysmuar prej metali të çmuar, Pjesë modeli fine, Shufra ari
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim