Metale të çmuara Gjej prodhues online

8 Eksportues
5 Prodhues
3 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Metale të çmuara (8)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Metale të çmuara, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods
Furnizuesi   Germany   Evropa
Produktet: Fasha zirkoni, Fletë niobi, Tuba molibdeni, Tuba niobi, Tela nikeli, Rekorderi titani, Rekorderi tantali, Vida titani, Shirita zirkoni, Shirita niobi
Prodhuesi   Russia   Në të gjithë botën
Produktet: Metale të çmuara, Pluhura rodiumi, Bakër, Pluhur nikeli, Pluhura argjendi, Pluhura platini, Shufra ari, Pluhura ari, Shufra argjendi, Iridium
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Metale të çmuara, Tela argjendi, Teknologji sipërfaqesh, Tuba platini, Tuba ari, Element të përgjysmuar prej metali të çmuar, Pjesë modeli fine
Furnizuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Nitrit bori (10043-11-5), Oksid hekuri, Njësi rrotullimi, Diokside siliciumi (7631-86-9), Magnete kobalti samariumi, Magnet AlNiCo
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Metale të çmuara, Tela argjendi, Element të përgjysmuar prej metali të çmuar, Zinxhirë floriri, Nitrate argjendi (7761-88-8), Zinxhirë bizhuteri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shërbime, Shërbime riciklimi zhive, Riciklimi i mbetjeve me përmbajtje zhive, Tanket e magazinimit, Shërbime riciklimi amalgame
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Oksid erbiumi (12061-16-4), Oksid lantani (1312-81-8), Zirconium Compounds, Kimikate inorganike, Zirconium Alloys, Cerium
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim