HME - Technologies GmbH

Produktet dhe shërbimet e HME - Technologies GmbH (25)

Nitrit bori (10043-11-5)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pluhur nikeli (HE-M-008-1)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pluhur magnezi (HE-M-011)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pluhura kallaji
Pluhura vanadiumi
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pluhur alumini (HE--001-1)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sisteme magnetike
Oksid hekuri (HE-O-011)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Oksid magnezi (HE-M-011, 1309-48-4)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Karbide titani
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Karbide tantali (HE-C-008, 12070-06-3)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Karbide volframi (HE-C-005, 12070-09-9)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Baselstrasse 16
4532
Feldbrunnen
Zvicër
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
2004
Administrimi
Dipl. Ing. Christoph Hardtmuth