Ndërtime të larta dhe të thella Gjej prodhues online

78 Eksportues
75 Prodhues
3 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Ndërtime të larta dhe të thella (78)

Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Ndërtime të larta dhe të thella, Ndërtimet e digave, Impiante pastruese, Industriale dhe komerciale, Shtrime me kalldrëm, Bllok zyrash
Prodhuesi   Poland   Në të gjithë botën
Produktet: Zinkimet, Salla prodhuese, Paleta të veçanta, Struktura urash, Shufra per shkalle me kangjella, Konstruksione metali, Fan Housings
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tenda për aktivitete, Çadra për festë, Pajisje tendash, Tenda dy-katëshe, Ndërtesa parafabrikate, Salla prodhuese, Salla montimi, Ndërtesat e lehta
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Valixhe transporti, Syze për qitje, Pajisje për qitje, Produkte kujdesi për armët, Veshje për qitje, Doreza për qitje, Vajra për armë
Prodhuesi   Finland   Në të gjithë botën
Produktet: Shkallë rrotulluese, Ashensorë, Ashensorë xhami, Mbajtës ruli, Ashensor për pesha të rënda, Ashensorë për njerëz, Ashensore per krevate te semuresh
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Pllaka zgare për mbrojtjen e barit, Pllaka mikrotitrimi, Enë sterilizimi, Maja pipetash, Pipeta, Levë, Fishekë plastikë, Fishekë me bojë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pompa për media agresive, Pompa zhytëse, Filtra për pishina, Pompa industriale, Pompa plastike, Pajisje masazhi, Pajisje pishinash, Pompë me vakum
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pompë shkarkimi, Pompa, Drita për poshtë ujit, Pompa për pishina, Pompa helikë, Pompa ftohëse, Impiante kundër rrymës, Dush me hidromasazh
Prodhuesi   Turkey   Afrika Evropa
Produktet: Barriera mbrojtëse, Punime galvanizimi, Konstruksione hekuri, Barriera mbrojtëse autostrade, Shtylla tabelash
Furnizuesi   Austria   Evropa
Produktet: Kontejner, Ndërtesë kontenierësh, Kontejner zyre, Kontejner i përdorur, Kontejner me qira, Kontejnerë sanitarë, Kontenier deti, Kontenier magazine
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim