Lehnert GmbH

Produktet dhe shërbimet e Lehnert GmbH (21)

Sisteme ekspozimi
Planifikime të koncepteve
Komponentë për ndërtim muri
Porta me mbeshtjellje
Sisteme të mureve ndarëse
Mure ndarës për hapësira
Kanale për dhoma pastrimi
Sisteme dhomash të pastra
Kontejner zyre
Mure ndarës për hapësira
Mure ndarës për hapësira

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ruhberg 11
35463
Fernwald
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1977
Administrimi
Lutz Köppen
Punonjës
72