Pajisje laboratori Gjej prodhues online

36 Pajisje laboratori
Eksportues
36 Pajisje laboratori
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisje laboratori (36)

Prodhuesi   Turkey   Në të gjithë botën
Produktet: Furra laboratorike, Furra dhomë, High Temperature Furnaces, Furra zhurmëmbytëse, Sobë në formë tube
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mikser laboratori, Pompa dozimi për laborator, Përzjerësa magnetikë, Përzjerës laboratorikë, Robot laboratori, Pajisje numërimin e qelizave të gjakut
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Centrifuga laboratorike, Mikrocentrifugë, Centrifugë tavoline, Centrifuga ftohëse, Centrifugë gjaku
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mikser laboratori, Centrifuga laboratorike, Cell cultures, Pipeta, Spektrometer, Fotometër, Mikromanipulatorë, Thermocycler, Pipeta automatike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mikser laboratori, Xhama mbulues, Përzjerësa magnetikë, Pipeta volumentrike, Dhomëza për numërimin e gjakut, Shishe, Kronometrat, Poçe volumetrike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Alkoholometra, Perla qelqi, Shpatulla përzjerëse, Artikuj njëpërdorimsh mjekësor, Maja pipetash, Pipeta, Xhama mbulues, Enë porcelani laboratorike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mikser laboratori, Mulli laboratori, Pajisje pëzierëse dhe mikser, Mulli me çekiç, Bluarje, Impiante bluarjeje, Makineri plasteline laboratorike
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Inkubatorët, Respirometer, Buton temperature, Aparat mbikqyrjeje, Analizues gazi, Pajisje dozimi, Ngrohes per laborator, Rregullator ngrohje
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Ultra ngrirës, Inkubatorët, Dhoma mjedisore simulimi, Inkubatorët e ftohjes, Dhoma klimatike konstante, Raftet e sterilizimt
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Granulim, Makineri shtrydhëse, Makineri plasteline laboratorike, Mikser (Përzierës), Dalës ushqimi, Përzierës, Makineri ekstrudimi