Tetra Isı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd Sti.

Produktet dhe shërbimet e Tetra Isı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd Sti. (21)

Laboratory Furnace (MagmaTherm 1300°C Basic)
Laboratory Furnace (MagmaTherm 1300°C Extended)
Furra dhomë (1200°C S MT12x-yy S)
Furra dhomë (MagmaTherm 1100°C Extended)
Furra laboratorike (1100°C S MT11x-yy S)
Furra laboratorike (1300°C S MT13x-yy S)
Furra laboratorike (1100°C LU MT11x-yy LU)
Furra laboratorike (1200°C LU MT12x-yy LU)
Furra laboratorike (1300°C LU MT13x-yy LU)
Furra laboratorike (MagmaTherm 1100°C Basic)
Furra laboratorike (MagmaTherm 1100°C Ultimate)
Furra laboratorike (MagmaTherm 1100°C Superior)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ufuk Cad. 63/A Yenidogan Mah. Sancaktepe
34791
İstanbul
Turkey
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
2010
Administrimi
A. Selçuk Koçum