Katalog

Pranimet e kompanive, produkteve dhe shërbimeve disponohen deri në 32 gjuhë dhe 30 përshkrime të produkteve dhe shërbimeve.

 • produkte të tjera mund të shtohen sipas kërkesës.
 • Module përkthimi për 27 gjuhë: bullgarisht, kinezisht, çekisht, daneisht, holandisht, anglisht, estonez, finlandisht, frëngjisht, gjermanisht, greqisht, hungarisht, italisht, japonisht, koreanisht, letonisht, lituanisht, norvegjisht, polonisht, portugalisht, rumanisht , sllovake, sllovene, spanjolle, suedeze, turke. Gjuha ruse aktualisht është e çaktivizuar për shkak të sanksioneve
 • Gjuha e parazgjedhur është anglishtja.
 • Përshkrimet e kompanive, përshkrimet e produkteve/shërbimeve dhe pyetjet nga dhe në këto gjuhë janë përkthyer.
 • Emrat e kategorive, përshkrimet e produkteve dhe shërbimeve janë të disponueshme në gjuhë të tjera sipas kërkesës. Shërbime të tjera përkthimi ofrohen sipas kërkesës.
 • Tekstet ekzistuese të përkthimit mund të futen në mënyrë aktive.

 

Prezantimi i kompanisë me

 • Adresa
 • Detajet e kontaktit
 • Certifikimet
 • Viti i themelimit
 • Numri i punonjësve
 • Menaxhimi
 • Përshkrimi i kompanisë
 • Lidhja sociale (Facebook, LinkedIn, Twitter, Xing)
 • Logoja e kompanisë (png, jpg, gif, deri në 8 MB, madhësia minimale 400 x 200 piksele)
 • Film me imazh (lidhur nga YouTube ose Vimeo)
 • Imazhi i kompanisë (png, jpg, gif, deri në 8 MB, madhësia minimale 400 x 300 piksel)
 • Broshurë me imazhe (PDF deri në 8 MB)

 

Prezantimi i produktit / shërbimit me

 • Kategoria / Produkt
 • Emri i modelit
 • Përshkrim
 • Deri në 10 imazhe (png, jpg, gif, deri në 8 MB, madhësia minimale 400 x 300 piksele)
 • Video (lidhur nga YouTube ose Vimeo)
 • 1 produkt PDF për gjuhë (PDF deri në 8 MB)
 • Publikim i këshilltarit të produktit
 • Lidhja e dyqanit në internet

 

Publikim i lajmeve të kompanisë duke përfshirë 3 imazhe (png, jpg, gif, deri në 8 MB, madhësia minimale 400 x 300 piksel)

 

Sigurimi i statistikave të ndryshme

 

Përcjellja e postës kërkimore

 

Të interesuar për shikueshmërinë dhe komunikimin global 1-vjeçar?

Regjistrohu tani dhe kërko një ofertë!

Pyetje?   Na shkruani: support@exportpages.de   Ju presim me padurim!