Makineri paketuese Gjej prodhues online

35 Makineri paketuese
Eksportues
35 Makineri paketuese
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Makineri paketuese (35)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri paketuese, Pajisje me rreth metalik, Film tkurrjeje, Pajisje për mbështjelljen e paletave, Transportierë me cilindra rrotullues
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji paketimi, Impiante mbushëse aseptikë, Makineri kartoni, Makineri për etiketime, Makineri mbushëse për lëngje, Paisjet sterilizuese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri paketuese, Pasterizatorë, Makineri pijesh, Makineri për etiketime, Mbushje dhe paketim, Makineri mbyllëse, Makineri të mbushjes së pijeve
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Transportierë për shishe, Makineri mbushëse për lëngje, Makina për ngjitjen e kanaçeve, Makina për taposjen e shisheve, Makineri shishesh
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji paketimi, Makineri paketimi në qese të rrudhura, Film tkurrjeje, Pajisje për paketim në kuti, Pajisje për mbështjelljen e paletave
Prodhuesi   Finland   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji paketimi, Pajisje paketimi, Makineri paketimi për produktet ushqimore, Makineri paketimi, Pajisje për mbështjelljen e filmave të zgjatuar
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri mbështjellëse, Udhëzues kartoni, Mbajtëse për ngjitësin letër, Pajisje mbështjellëse me celofan të tkurrshëm
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Ndërtimi i veglës së punës, Pjesë të harkuara, Vegël gdhendëse, Volgmatrijzen, Thika të dhëmbëzuara, Pjesë makinerish, Shponjës diametri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pirun industrial, Makineri prerëse me rrotullim, Sisteme pozicionimi, RFID-Etiketa, Makineri te vecanta, Makineri për printimin e etiketave
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Saldatriçe shtresash, Makineri per tharjen e lageshtires, Pajisje për saldim shtresash
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim