Hillesheim GmbH

Produktet dhe shërbimet e Hillesheim GmbH (18)

Nxehje industriale
Buton temperature
Tuba nxitës
Tuba për temperatura të larta
Fasha nxehjeje
Kabllo nxehtësie
Makushe nxehjeje
Pajisje ngrohëse elektrike
Pllaka nxehjeje
Dyshek me ngrohje
Elementë nxehjeje
Tavane me ngrohje

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Am Haltepunkt 12
68753
Waghäusel
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
Themelimi
1979
Administrimi
Willi Hillesheim
Punonjës
50