Hillesheim GmbH

Produktet dhe shërbimet e Hillesheim GmbH (18)

Dozues pë lëndë ngjitëse
Tuba fleksibël
Makushe për analizimin e nxehjes
Ngrohës në formë tubi
Mansheta nxehjeje
Tavolina të nxehta

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Am Haltepunkt 12
68753
Waghäusel
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
Themelimi
1979
Administrimi
Willi Hillesheim
Punonjës
50