Elemente pasiv ndertimi Gjej prodhues online

5 Eksportues
4 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Elemente pasiv ndertimi (5)

Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Ndezës motori, Çelës emergjence, Celes mbrojtes motori, Automat kondensatori, Automat energjie, Celes ndares i ngarkeses, Celes kryesor
Prodhuesi   Zvicër   Afrika Evropa
Produktet: kapaciteti I energjise se ulet, Kondensatorë AC, Karte memorie, Ndezës motori, Kondensatorë të fuqishëm të tensionit të lartë, Kondensatori
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Bashkues me tension të ulët, DC-DC- elementë rrjeti, Mbrojtës mbivoltazhi, Furnizimet me rrymë të alternuar, Bllok ushqimi AC-DC
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mbajtës siguresash, Tregues, Buton shtypjeje, Tregues me drita, Panele kontrolli gjeneratorësh, Kontrollues të faktorit të fuqisë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Elemente pasiv ndertimi, Rezistenca SMD, Leaded Resistors, Capacitor networks, Rrjete rezistencash, Rezistues rryme, Rezistenca per chip, Rezistenca
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim