coftech GmbH

Produktet dhe shërbimet e coftech GmbH (29)

Filtra kuarci (TM2520A)
Filtra kuarci (TM3030A)
Filtra kuarci (TM3838A)
Filtra kuarci (TM3838A)
Filtra kuarci (TM3838A)
Filtra kuarci (TM7050A)
Oshilatorë (FCXO-07)
Oshilatorë (HE 7050/HE 5032/HE 3225)
Oshilatorë (TTS27NSH / VSH)
Oshilatorë (TTS30NSL / VSL)
Antena GPS (JC-GAD1575H-5)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Heinrich-Held-Strasse 33
45133
Essen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
ISO 14001:2004
Themelimi
2000
Administrimi
Jürgen Hoffmann
Hans-Peter Steinberg