Vegla elektrike Gjej prodhues online

15 Vegla elektrike
Eksportues
12 Vegla elektrike
Prodhues
3 Vegla elektrike
Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Vegla elektrike (15)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Sharra me ajër të kompresuar, Pajisje elektrike për gërryerje, Makineri fijesh, Makineri lustrimi manuale, Smeriluese me lëkundje
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Ndërtimi i veglës së punës, Makineri lustrimi manuale, Smeriluese me lëkundje, Sharrë rrethore për dru, Makinë prerëse, Makineri mulli
Furnizuesi   Taiwan   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje per furnizim me energji, Mbajtëse për ngjitësin letër, Pajisje që mat momentin e rrotullimit, Kaçavidë elektrike, Vegla elektrike
Furnizuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Sy magjik dere, Shkallë teleskop, Rezervuar me ajër të kompresuar, Sprucator boje, Bankë pune, Sharrë rrethore, Zmerilues, Vegla me shumë përdorime
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje pëzierëse dhe mikser, Trapan toke, Sharrë zinxhiri, Ngrohëse tarracash, Gërshërë me benzinë, Çengel motori, Sharrë rrethore për dru
Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Shpues me nivele, Punto shpuese, Rripa metalikë, Punto shpimi, Trapan magnetik, Makineri shpuese aksiale, Shpues spiral, Disk sharre prej metali
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Njësi ushqyese, makineri për përpunimin e drurit, Sharra per pllaka vertikale, Makineri veglash, Sharrë rrethore për dru, Presa kornizash
Prodhuesi   Spain   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri veglash, Makineri shpimi në rradhë, Qendra speciale të përpunimit, Qendra të përpunimit me shpejtësi të lartë, Makineri turielë
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Kompresorë me membranë, Kompresorë ajri, Përbërës hidraulikë, Tamburo per zorre, Kompresor me pistona, Komponentë pneumatikë, Kabllo
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri të shpejta turrielash, Makineri veglash, Makineri turielë, Tavolina rrotulluese, Trapan standard, Makina për shpim të thellë