Ngjyra dhe llake Gjej prodhues online

19 Ngjyra dhe llake
Eksportues
17 Ngjyra dhe llake
Prodhues
2 Ngjyra dhe llake
Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Ngjyra dhe llake (19)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Spërkatës ftohës, Spërkatës teknikë, Lende grasatuese me rendiment te larta, Vajra lubrifikues, Pastë alumini, Vajra hidraulike, Vajrat
Prodhuesi   Italy   Evropa
Produktet: Ngjyra dhe llake, Bojëra mbrojtëse, Bojëra antikorrozive, Llustra druri, Llaqe industriale, Bojëra me bazë uji, Bojëra akrilik
Prodhuesi   Italy   Evropa
Produktet: Ngjyra dhe llake, Llaqe poliestre, Llaqe industriale, Bojëra me bazë uji, Llaqe nitroceluloze, Bojëra akrilik, Hollues, Lende tretese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Enë uji, Rezina për derdhje, Llaqe të pjekshëm, Bojra lustruese, Llaqe për tela, Llaqe izolues, Rezina imprenjuese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Bojëra për sinjalistikë, Llaqe me rezinë sintetike, Bojëra për ambiente të jashtme, Bojëra për sinjalistikë rrugore, Bojëra mbrojtëse për ndërtesa
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Lubrifikant me spray, Vajra antindryshk, Lubrifikantë që biologjikisht shpërbëhen, Elementë për ndarje formash, Spërkatës teknikë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kushineta, Sisteme grasatimi, Suportues, Lende grasatuese me rendiment te larta, Elementë për mjete bujqësore, Koka lëkundëse për piston hidraulik
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Dysheme ESD, Rrëshirë epokside, Shtresa dyshemesh, Dysheme industriale, Dysheme objekti, Rreshire akrilike, Shtresezime prej betoni
Furnizuesi   Germany   Azia Afrika Evropa
Produktet: Profilet e suvasë, Makineri për spërkatje llaçi, Profile kendesh, Makineri lime, Pompa me mastar, Bojëra për ambiente të jashtme, Mbajtëse suvaje
Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Gjethe dafine, Borzilokë, Pluhur specash, Piper, Mjete konservuese, Pimpinella, Borzilok, Pikant, Kerri, Estragonë
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim