Chempri Oleochemicals B.V.

Produktet dhe shërbimet e Chempri Oleochemicals B.V. (51)

Vajra susami
Vajra minerale
Lëndë të para farmaceutike
Dyllë blete (8012-89-3)
Vajra shtazore
Vajra vegjetal
Vajra peshku
Gjalpëra kakaoje
Etere glikoli
Vajra ricini
Oleina
Vajra parafine

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ottergeerde 30
4941
VM Raamsdonksveer
Netherlands
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001