Alumin Gjej prodhues online

2 Alumin
Eksportues
2 Alumin
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Alumin (2)

Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Alumin, Klorur natriumi (7647-14-5), Qymyr i fortë, Diamante industriale, Linjit, Molibden, Bakër, Gips, Minerale hekuri, Gurë të çmuar
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Alumin, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods, Octadec-1-ene
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim