Kimikate inorganike Gjej prodhues online

3 Eksportues
2 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Kimikate inorganike (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kimikate inorganike, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kimikate inorganike, Klorur natriumi (7647-14-5), Fumarat hekuri (141-01-5), Sulfat hekuri (7720-78-7), Oksid hekuri, Karbonat stronciumi (1633-05-2)
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kimikate inorganike, Oksid erbiumi (12061-16-4), Oksid lantani (1312-81-8), Zirconium Compounds, Zirconium Alloys, Cerium
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim